Engineering

Luchtkussen Transport

We houden wel van een uitdaging.

Engineering

Aerofilm Systems is al sinds 1981 gespecialiseerd in het produceren van luchtkussens en het (helpen) succesvol implementeren van deze pneumatische oplossing. Met een groep specialisten en engineers helpen wij onze klanten totdat het werkt. We luisteren naar wat uw behoefte is, denken mee om voor de lange termijn de best mogelijke oplossing te kiezen en blijven u ondersteunen zolang als nodig is. We houden wel van een uitdaging.

Bent u op zoek naar een maatwerk oplossing?

Maatwerk oplossingen

Zo hebben we, middels goed doordachte engineering, een range van oplossingen gestandaardiseerd die volledig uitontwikkeld zijn en daardoor concurrerend aangeboden kunnen worden. Bij deze standaardproducten is natuurlijk mogelijk om in de maatvoering enige variatie aan te brengen.

Mocht een standaardoplossing niet of onvoldoende passend zijn in uw situatie, dan vinden wij het erg leuk u met een maatwerkoplossing te ondersteunen. Hier liggen onze roots; toen we in 1981 met Aerofilm begonnen, waren we in de eerste jaren een ingenieursbureau. Wij krijgen er energie van om dat wat u voor onmogelijk houdt mogelijk te maken en een verplaatsing die al functioneel is nog verder te optimaliseren.

Wilt u weten of uw situatie verder geoptimaliseerd kan worden? Wilt u een oplossing op maat? Of wilt u luchtkussens inpassen in uw machine of productieomgeving?
Neem contact met ons op voor meer informatie.

Kwaliteit
al 40 jaar ervaring

Inhouse
engineering

Service
staan voor u klaar en denken met u mee

Productie
in eigen huis

Snelle
levertijden

Loyaal
gaan voor de lange termijn oplossing

Aerofilm-freedomtomove-white-blue

Aerofilm Systems ontwerpt, ontwikkelt en produceert luchtkussens en luchtkussen transportsystemen. Deze vorm van intern transport is de ideale oplossing om lichte tot zeer zware objecten op een veilige, ergonomische en kostenbesparende manier te verplaatsen en positioneren. Ook voor gevoelige en daarom vaak dure objecten is het ideaal, omdat luchtkussens geen trillingen veroorzaken tijdens verplaatsing.

Headoffice
Aerofilm Systems B.V.
USA
Aerofilm Systems Inc.
Germany
Aerofilm Systems GmbH

© 2020 Aerofilm systems B.V. | All rights reserved | Powered By E-Expansion | Privacy Policy | Terms and Conditions

Discover air casters: the ideal solution for moving light to very heavy objects

Learn how air casters can help you to move light, heavy or sensitive objects in a safe, ergonomic, and cost-effective way.