Technisch Verkoop Binnendienst

Over het bedrijf

Aerofilm Systems is een familiair en no-nonsense bedrijf dat gespecialiseerd is in het zwevend verplaatsen van grote, delicate, bijzondere en hightech objecten. Door gebruik te maken van de “Air Caster” technologie kunnen deze objecten horizontaal verplaatst worden. We zijn een expert op het gebied van deze technologie en streven ernaar om wereldwijd de nummer één te worden op het gebied van intern transport met luchtkussens. Dankzij de veelzijdigheid van deze pneumatische oplossing bedienen we een divers klantenbestand en verschillende industrieën, variërend van grote multinationals tot kleinere lokale bedrijven. We zijn vastbesloten om ons te onderscheiden door de beste service te bieden, ongeacht de grootte van de klant.

Over de functie

Om onze groei voort te zetten, zijn we op zoek naar een technisch verkoper/verkoopster -binnendienst om ons team uit te breiden. We zoeken iemand die ons kan helpen onze ambitie te realiseren door het eerste aanspreekpunt van Aerofilm te zijn en als olie te fungeren in ons verkoopapparaat. Je zult nauw samenwerken met onze salesmanagers en de marketingafdeling.

Als eerste aanspreekpunt ben jij samen met de marketingafdeling degene die leads ontvangt en deze op de juiste manier begeleidt, zowel telefonisch als per e-mail. Omdat we klanten over de hele wereld bedienen, is het belangrijk dat je kunt communiceren in het Engels (en bij voorkeur ook in het Duits). Daarbij moet je technische affiniteit hebben en goed in staat zijn om ons product te begrijpen zodat je onze klanten ook van een correct advies kan voorzien.

Je takenpakket is zeer divers en omvat onder andere:

 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten wereldwijd.
 • Een samenwerking met de marketingafdeling waar je zorgt voor een goede opvolging van de aanvragen en conversies die via onze website binnenkomen.
 • Je ondersteunt de salesmanagers bij het opstellen of maken van offertes en zorgt ervoor dat de juiste prijzen in ons systeem zijn opgenomen.
 • Samen met de salesmanagers volg je de offertes op en zorg je dat alle details en procedures duidelijk zijn.
 • Je zorgt ervoor dat alle opdrachten correct in ons systeem worden ingevoerd en volgt de voortgang ervan om ervoor te zorgen dat alles op tijd wordt afgerond. In het geval van eventuele vertragingen informeer je de klanten tijdig en adequaat.
 • Uiteraard zullen wij je alle ins en outs van het werk leren, zodat je in staat bent om deze taken op een professionele en efficiënte manier uit te voeren.

We vinden het belangrijk dat:

 • Je een sociale en communicatief sterke persoonlijkheid hebt, klantgericht bent en empathisch vermogen bezit.
 • Je interesse hebt in techniek en je goed in staat bent om het luchtkussen principe te begrijpen, zodat je de klant kan adviseren over onze producten.
 • Je minimaal een MBO-werk- en -denkniveau hebt en zeer nauwkeurig werkt.
 • Je een groot gevoel van verantwoordelijkheid hebt ten opzichte van jezelf en het team.
 • Je zowel mondeling als schriftelijk goed de Engelse taal beheerst; Duits is een grote pré.
 • Je bekend bent met computerprogramma’s en minstens basiskennis hebt van MS Office.

Wat bieden wij

Wij bieden een marktconform salaris dat afhankelijk is van jouw achtergrond en ervaring. Naast dit salaris bieden wij ook 31 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband. Je zult werken in een gezellig en informeel familiebedrijf, waar je de kans krijgt om te werken aan unieke oplossingen en die we met prachtige producten realiseren.

Aerofilm-freedomtomove-white-blue

Bel ons/ Call us

+31 40 2550303

Call us

+1 317 900 9350

Rufen Sie uns an

+49 28217194979

Aerofilm-freedomtomove-white-blue

Bel ons/ Call us

+31 40 2550303

Call us

+1 317 900 9350

Rufen Sie uns an

+49 28217194979

Aerofilm brochure

Entdecken Sie Luftgitter: Die ideale Lösung, um Licht auf sehr schwere Objekte zu bewegen

Erfahren Sie, wie Luftgießer Ihnen helfen können, leichte, schwere oder empfindliche Gegenstände sicher, ergonomisch und kostengünstig zu bewegen.