Verkoop Binnendienst

Over het bedrijf

Aerofilm Systems is een familiair en no-nonsense bedrijf dat gespecialiseerd is in het zwevend verplaatsen van grote, delicate, bijzondere en hightech objecten. Door gebruik te maken van de „Air Caster“ technologie kunnen deze objecten horizontaal verplaatst worden. Aerofilm Systems is een expert op het gebied van deze technologie en streeft ernaar om wereldwijd de nummer één te worden op het gebied van intern transport. Dankzij de veelzijdigheid van deze pneumatische oplossing bedient Aerofilm Systems een divers klantenbestand en verschillende industrieën, variërend van grote multinationals tot kleinere lokale bedrijven. Het bedrijf is vastbesloten om zich te onderscheiden door de beste service te bieden, ongeacht de grootte van de klant.

Over de functie

Om onze groei voort te zetten, zijn we op zoek naar een verkoper/verkoopster binnendienst om ons team uit te breiden. We zoeken iemand die ons kan helpen onze ambitie te realiseren door het eerste aanspreekpunt van Aerofilm te zijn en als olie te fungeren in ons verkoopapparaat. Je zult nauw samenwerken met onze salesmanagers en de marketingafdeling.
Als eerste aanspreekpunt ben jij samen met de marketingafdeling degene die leads ontvangt en deze op de juiste manier begeleidt, zowel telefonisch als per e-mail. Omdat we klanten over de hele wereld bedienen, is het belangrijk dat je kunt communiceren in het Engels en het Duits.

Je takenpakket is zeer divers en omvat onder andere:

• Een samenwerking met de marketingafdeling waar je zorgt voor een goede opvolging van de aanvragen en conversies die via onze website binnenkomen.
• Je ondersteunt de salesmanagers bij het opstellen of maken van offertes en zorgt ervoor dat de juiste prijzen in ons systeem zijn opgenomen.
• Samen met de salesmanagers volg je de offertes op en zorg je dat alle details en procedures duidelijk zijn.
• Je zorgt ervoor dat alle opdrachten correct in ons systeem worden ingevoerd en volgt de voortgang ervan om ervoor te zorgen dat alles op tijd wordt afgerond. In het geval van eventuele vertragingen informeer je de klanten tijdig en adequaat.
Uiteraard zullen wij je alle ins en outs van het werk leren, zodat je in staat bent om deze taken op een professionele en efficiënte manier uit te voeren.

We vinden het belangrijk dat:

• Je een sociale en communicatief sterke persoonlijkheid hebt, klantgericht bent en empathisch vermogen bezit.
• Je interesse hebt in techniek en in staat bent om de basisprincipes te begrijpen.
• Je een MBO-werk- en -denkniveau hebt en zeer nauwkeurig werkt.
• Je een groot gevoel van verantwoordelijkheid hebt ten opzichte van jezelf en het team.
• Je zowel mondeling als schriftelijk goed de Engelse en Duitse taal beheerst.
• Je bekend bent met computerprogramma’s en minstens basiskennis hebt van MS Office.

Wat bieden wij

Wij bieden een marktconform salaris dat afhankelijk is van jouw achtergrond en ervaring. Naast dit salaris bieden wij ook 31 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband. Je zult werken in een gezellig en informeel familiebedrijf, waar je de kans krijgt om te werken aan unieke oplossingen en die we met prachtige producten realiseren.

Aerofilm-freedomtomove-white-blue

Aerofilm Systems entwirft, entwickelt und produziert Air caster und Air caster transportsysteme. Diese Form des internen Transports ist die ideale Lösung, um leichte bis sehr schwere Objekte auf sichere, ergonomische und kosteneffektive Weise zu bewegen und zu positionieren. Sie ist auch ideal für empfindliche und daher oft teure Objekte, da Air casters bei der Bewegung keine Vibrationen verursachen.

Hauptsitz
Aerofilm Systems B.V.
USA
Aerofilm Systems Inc.
Germany
Aerofilm Systems GmbH

© 2023 Aerofilm Systems B.V. | All rights reserved | Powered By E-Expansion | Privacy Policy | General Terms and Conditions

Aerofilm-freedomtomove-white-blue

Bel ons/ Call us

+31 40 2550303

Call us

+1 317 900 9350

Rufen Sie uns an

+49 28217194979

Aerofilm-freedomtomove-white-blue

Bel ons/ Call us

+31 40 2550303

Call us

+1 317 900 9350

Rufen Sie uns an

+49 28217194979

Aerofilm brochure

Entdecken Sie Luftgitter: Die ideale Lösung, um Licht auf sehr schwere Objekte zu bewegen

Erfahren Sie, wie Luftgießer Ihnen helfen können, leichte, schwere oder empfindliche Gegenstände sicher, ergonomisch und kostengünstig zu bewegen.